Just another WordPress.com site

Tipar digital

Tiparul digital foloseste sistemul CMYK, insemnand imbinarea a patru culori de baza (cyan, magenta, yellow, black), procesarea imaginii în tipar facându-se pe baza principiului rasterizarii (halftoning).

Astfel, suprafata hârtiei este acoperita partial de cercuri în cele patru culori de baza, acestea fiind suficient de mici si dese încât ochiul va media efectele suprafetei albe si a celei acoperite de cercuri, creând o imagine unitara.

Mara Design srl dispune de un echipament multifunctional Konica-Minolta BizHub C203, utilaj destinat tiparului digital pentru tiraje mici si medii. Astfel, chiar daca veti avea de facut 5, 50 sau 500 de pliante color, calitatea imprimarii va ramane aceeasi indiferent de cantitate.

Datorita functiilor avansate de copiere, printare, scanare, orice operatiune este eficienta, economisind timp pretios.

Pentru Mara Design srl, tiparul digital inseamna realizarea de: fluturasi publicitari, flyer-e, carti de vizita, pliante, afise, mape si cataloage de prezentare, calendare de buzunar si de perete, printare A4, A3, A3+ (305 X 430 mm), felicitari, invitatii, plicuri, etc.

Pentru toate acestea, Mara Design ofera servicii de conceptie grafica publicitara, adaptate nevoilor si bugetului clientului. Chiar daca este vorba de o carte de vizita sau de un poster de prezentare, grafica acestuia si impactul ei asupra posibililor clienti este mai mult decat important. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul graficii publicitare, Mara Design srl va sta la dispozitie cu servicii de calitate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: